Intune -maskiner ved UiO er innstilt til å rulle utfunksjonsoppdateringen 90 dager etter Microsoft publiserer den nye versjonen. Det er en oppdatering som inneholder nye funksjoner. En funksjonsoppdatering inneholder også alle tidligere kvalitetsoppdateringer, etter behov. Det er en trinnvis oppdatering av Windows-produkter som inneholder feilrettinger og sikkerhetsproblemløsninger, men ikke inneholder noen nye funksjoner.

Microsoft Update-katalogen er en tjeneste som tilbyr en liste over oppdateringer som kan distribueres uten bruk av Windows Update på internett – oppdateringene kan installeres når det passer. Men med den nye Windows 10-oppdateringen, skal det bli slutt på disse irritasjonsmomentene. Etter denne oppdateringen, skal de neste oppdateringene gå 31 prosent fortere, og starte til mer passende tider. Du kan utsette den en viss periode, men det går ikke an å stoppe den på ubestemt tid.

  • Skremmer’n Det er blitt en ledig plass ved ‘kulebordet’ i messa.
  • Alle episodene er basert på sanne hendelser.På fylla Korte historier fra virkeligheten om alt det dumme, morsomme, kreative og håpløse som kan skje på fylla.
  • Og dette er alt Microsoft sine egne programmer og rutiner.
  • Microsofts nye Creators Update for Windows 10 er her – vi har tatt en titt på den kreative delen av operativsystemet.

En veldig god grunn til å benytte Windows 10 er de mange gode mulighetene til filutforskeren som kan effektivisere din reise i Microsoftverden. Filutforskeren ligger som standard på oppgavelinjen din i Windows 10, med et ikon som likner en dokumentmappe. «Oppgavebehandling» kan du som nevnt også bruke til andre ting som å overvåke eller kontrollere alle maskinens prosesser.

Se Om Det Gjelder Din Telefon: Apple Tilbyr Billig Batteribytte Etter Pr

Hvis du har problemer med å oppdatere til Windows 11, kan du prøve en annen av Microsofts anbefalte metoder, som du finner her. Er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Som du kan se, er det ikke den store oppdateringen for vanlige forbrukere. Microsoft kjøpte tastatur-appen SwiftKey i 2016.

Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen. Utklippsverktøyet som man har kunnet bruke til å ta skjermdumper, blir faset ut og erstattet av appen «Klipp og skisse». Utklippsverktøyet kommer fortsatt til å være tilgjengelig en stund, men Microsoft sier at verktøyet synger på siste verset.

Dagsrevyen: I Går

Har ikke funnet en skikkelig løsning på det, d3drm.dll ble ikke funnet men med netlimiter kan du sette ned hastigheten eller blokkere nedlasting av oppdateringer helt. Vertsprosess for windows et eller annet heter programmet du må blokkere, visst jeg ikke husker helt feil. Sitter kun med mobilen nå, så får desverre ikke sjekket det akkurat nå. Hvis du opplever at PC-en din er treg, finnes det flere grep man kan ta, noen er mer drastiske enn andre. En generell treghet i maskinen kan skyldes mange faktorer, som for eksempel gammel og utdatert maskinvare, flere applikasjoner som kjører samtidig eller lite plass på harddisken.

Categories: Windows 11 filer